1ο Convergences Greece Forum-Συγκλίσεις

 

Λίγα λόγια για το Convergences Greece Forum

Το Convergences και το World Human Forum σε συνεργασία με το SDSN Greece ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το 1ο Convergences Greece Forum-Συγκλίσεις, στην Αθήνα, 1 & 2 Απριλίου, το forum για την καινοτομία, την κοινωνική οικονομία και την βιώσιμη ανάπτυξη!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και τις δράσεις που συμβάλλουν προς ένα κόσμο με ΜΗΔΕΝ Αποκλεισμό, ΜΗΔΕΝ Αποτύπωμα Άνθρακα, ΜΗΔΕΝ Φτώχεια τότε γίνετε μέρος του forum και συμβάλλετε κι εσείς με την σειρά σας ώστε να γίνει η Ελλάδα μία χώρα γεμάτη “μηδενικά”!
 

1 Απριλίου – Εναρκτήρια Εκδήλωση 
Δημοτικό Μουσικό Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΑ «Μαρία Κάλλας» - 19:30

Στην εναρκτήρια εκδήλωση του πρώτου ConvergencesGreeceForum, θα καλωσορίσουμε 5 κορυφαίους ομιλητές, που θα παρουσιάσουν το όραμά τους για έναν κόσμο «γεμάτο μηδενικά»! Μηδέν Αποκλεισμός - Μηδέν Αποτύπωμα Άνθρακα - Μηδέν Φτώχεια.

Muhammad Yunus
Βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης, Οικονομολόγος, Κοινωνικός Επιχειρηματίας και Ιδρυτής της GrameenBank, που προώθησε για πρώτη φορά την έννοια της μικροχρηματοδότησης, ως βασικό «εργαλείο» για να ξεφύγουν οι άνθρωποι από τη φτώχεια.

Hans Joachim Schellnhuber
Ιδρυτής και επικεφαλής του Ινστιτούτου Κλιματικών Ερευνών του Πότσνταμ, βασικός σύμβουλος σε θέματα κλιματικής αλλαγής της Άγκελα Μέρκελ, του Πάπα Φραγκίσκου κ.α.

Σταύρος Μπένος 
Πρωτοπόρος των συγκλίσεων στην Ελλάδα μέσα από τη σύνδεση του συνόλου των δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας, ιδρυτής και πρόεδρος της κίνησης πολιτών για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων «ΔΙΑΖΩΜΑ».

Don Mullan
Διακεκριμένος Ιρλανδός συγγραφέας, παραγωγός ταινιών, φωτογράφος και ανθρωπιστής. Το βιβλίο του «EyewitnessBloodySunday» υπήρξε καταλυτικό για να ξεκινήσει νέος γύρος κυβερνητικών ερευνών για τη «Ματωμένη Κυριακή».

Gina Belafonte 
Συνδιευθύντρια της οργάνωσης για την κοινωνική δικαιοσύνη Sankofa, που ίδρυσε ο πατέρας της HarryBelafonte.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, με ομιλητές που θα προβληματίσουν, αλλά και θα εμπνεύσουν… Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έναρξη του ConvergencesGreeceForumστην χώρα μας!

Είσοδος Ελεύθερη. Απαιτείται προεγγραφή.

Εάν επιθυμείτε μπορείτε να εγγραφείτε στο working day του Convergences Greece Forum, που θα πραγματοποιηθεί 2 Απριλίου στο Hub Events (Αλκμήνης 5). Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε εδώ --> https://www.eventbrite.fr/e/join-the-convergences-greece-forum-in-athens-on-april-2st-tickets-58357449703

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin