Δεξιώσεις  •  Networking

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2026

St George Lycabettus Hotel,

For members only

Non ouvert

Les inscriptions ne sont pas encore autorisées pour cet événement.

Αποκλειστικά για μέλη

Εκδήλωση Νέας Περιόδου 2026

Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο διοργανώνει την Εκδήλωση Νέας Περιόδου, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026, στο Hôtel St. George Lycabettus, το οποίο μας στηρίζει ως Hospitality Partner της εκδήλωσης.

Η ετήσια αυτή εκδήλωση, που απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Επιμελητηρίου, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας περιόδου και αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για τα μέλη να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο.

Φέτος, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο βασικές ενότητες:

Agora Connexions #2 | 18:15 – 19:30

Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, το Agora Connexions επιστρέφει για δεύτερη φορά, με ένα format B2B networking σχεδιασμένο για άμεσες και ουσιαστικές επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των μελών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 κατ’ ιδίαν B2B συναντήσεις διάρκειας 5 λεπτών, με δύο σειρές καθισμάτων απέναντι η μία στην άλλη και ένα κουδούνι σε κάθε αλλαγή. Ένα απλό, αποτελεσματικό και ανθρώπινο format, που επιτρέπει τη γνωριμία με πολλούς επαγγελματίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

⚠️ Οι συμμετοχές στο Agora Connexions περιορίζονται σε 30 άτομα και οι θέσεις θα διατίθενται με σειρά προτεραιότητας βάσει των εγγραφών.

Cocktail Networking | 19:30 – 21:30

Η βραδιά θα συνεχιστεί με ένα Cocktail Networking στο Grand Balcon του Hôtel St. George Lycabettus, προσφέροντας στα μέλη την ευκαιρία να συνεχίσουν τις συζητήσεις και τις επαγγελματικές επαφές τους σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Το Cocktail Networking απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του Επιμελητηρίου που έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους.

🎟️ Δωρεάν προσκλήσεις:

  • 1 πρόσκληση ανά εταιρεία-μέλος
  • 2 προσκλήσεις για τα Μεγάλα Μέλη (Grands Cotisants)
  • 4 προσκλήσεις για τα Premium Μεγάλα Μέλη (Grands Cotisants Premium)

Για κάθε επιπλέον συμμετέχοντα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 50 € + 24% ΦΠΑ ανά άτομο.

Μέσα από την εκδήλωση αυτή, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο προσφέρει στα μέλη του μια ξεχωριστή ευκαιρία συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και δικτύωσης, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας περιόδου.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ AGORA CONNECTIONS

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

140 Χρόνια – Η Επετειακή Επετηρίδα Online!

Ανακαλύψτε την!

Close

140 Χρόνια – Η Επετειακή Επετηρίδα Online!

Ανακαλύψτε την!

Close

12o ΕΤΗΣΙΟ FORUM ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩN

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.