Άλλες συνεργαζόμενες εκθέσεις

Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι υπεύθυνο για την προώθηση στην ελληνική αγορά των παρακάτω εκθέσεων:

EUROPAIN

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Για να υποστηρίξει καλύτερα την ταχεία εξέλιξη του τομέα που επαναπροσδιορίζεται συνεχώς, η EUROPAIN επανασχεδίασε πλήρως το σχήμα και το περιεχόμενο της φετινής έκδοσής της, καθιστώντας τις επιχειρήσεις και την έμπνευση τους ,βασικούς της πυλώνες .

Τον Ιανουάριο του 2020, στο Porte de Versailles, όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μελλοντικές τάσεις, να εντοπίσουν αναδυόμενες αγορές, να επινοήσουν νέες έννοιες, να εμπνευστούν για τις νέες τους δημιουργίες και -κυρίως- να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας.

Η EUROPAIN συγκέντρωσε όλες τις μεγάλες δυνάμεις του κλάδου: θεσμικούς φορείς, συνομοσπονδίες, συνδικαλιστικές ενώσεις καθώς και εκατοντάδες εκθέτες που κάλυψαν κάθε τους ανάγκη.

Η χώρα μας ήταν η 6η χώρα σε επίπεδο επισκεπτών κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης!

Η EUROPAIN ανανεώνει το ραντεβού της με τους επαγγελματίες του κλάδου στις 22 με 25 Ιανουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο  Porte de Versailles στο Παρίσι. 

PISCINE GLOBAL EUROPE

Η έκθεση για τις πισίνες και την ευεξία. Η PISCINE GLOBAL επιθυμεί να  προσφέρει στους επαγγελματίες μια εμπλουτισμένη εμπειρία, όπου η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα και η φιλοσοφία θα είναι οι λέξεις-κλειδιά. 

Κορυφαίο γεγονός για τη διεθνή αγορά πισίνας και ευεξίας, η έκθεση Piscine Global Europe το 2020, προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καταλληλότερο και  αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες του κλάδου και στους υγειονομικούς κανόνες, προσέφερε στους επισκέπτες μια μοναδική ψηφιακή εκδήλωση το Piscine Connect, στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2020. Σε αυτή την 100% digital εκδήλωση όπου πραγματοποιήθηκαν 36 webinars με παρουσιάσεις νέων προϊόντων, εκθετών και καινοτομιών, συμμετείχαν 1.160 επαγγελματίες του κλάδου, 221 εκθέτες ενώ 27 εκ των 259 προϊόντων όπου παρουσιάστηκαν ήταν νέα. Η Ελλάδα ήταν στις πέντε χώρες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στο Piscine Connect ενώ πραγματοποιήθηκαν 225 συναντήσεις Β2Βs.

Οι διοργανωτές της Piscine Global Europe ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους επαγγελματίες του κλάδου για τις 15-18 Νοεμβρίου 2022.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2022!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2022!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.