Promosalons

Promosalons

Η PROMOSALONS είναι το παγκόσμιο δίκτυο προώθησης γαλλικών επαγγελματικών εκθέσεων, που ιδρύθηκε με την πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Παρισίου, του Γαλλικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου και της Γαλλικής Ομοσπονδίας Κλαδικών Εκθέσεων.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, στόχος του δικτύου είναι να ενισχύσει την παρουσία των διεθνών επισκεπτών και εκθετών στις γαλλικές εμπορικές εκθέσεις. Για να το επιτύχει αυτό, διαθέτει 52 γραφεία, σε 5 ηπείρους και 120 χώρες, με 150 δίγλωσσους συνεργάτες.

Οι εμπορικές επαγγελματικές εκθέσεις του δικτύου PROMOSALONS εστιάζουν σε πληθώρα οικονομικών και επαγγελματικών τομέων, όπως στον τομέα της διατροφής, του αγροτικού εξοπλισμού και της οινοπαραγωγής, των οπτικών, της εγκατάστασης και του εξοπλισμού για πισίνες και spa, αλλά και των τεχνολογιών προστασίας του περιβάλλοντος.

Από το 2017, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εκπροσωπεί το γαλλικό οργανισμό PROMOSALONS στην Ελλάδα, διοργανώνει και συντονίζει την προβολή των γαλλικών εκθέσεων, μέσα από πολλαπλές δράσεις άμεσου μάρκετινγκ, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων με στόχο την προώθηση των γαλλικών εκθέσεων και συνεδρίων.

Διαθέτουμε ένα σταθερό δίκτυο Ελλήνων επισκεπτών, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι οργανισμών και ενώσεων. Η γνώση της ελληνικής αγοράς και η εμπειρία μας στην επικοινωνία και την οργάνωση εκδηλώσεων εγγυώνται τις ποιοτικές μας υπηρεσίες και τα καλύτερα αποτελέσματα στις εκθέσεις και στις συνεργασίες μας.

Οι εκθέσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε :

 

Η ελληνική αντιπροσωπεία είναι στη διάθεσή σας. Εάν επιθυμείτε να επισκεφτείτε κάποια γαλλική έκθεση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 210 36 25 545/516 ή μέσω email στο greece@promosalons.com. Θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για τις εκθέσεις και να σας βοηθήσουμε στην εγγραφή ή την οργάνωση του ταξιδιού σας.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.