ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η PROMOSALONS GRECE

Η PROMOSALONS είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο αποκλειστικά αφιερωμένο στην προώθηση γαλλικών επαγγελματικών εμπορικών εκθέσεων.

Ο στόχος του δικτύου : να ενισχύσει την παρουσία των διεθνών επισκεπτών και εκθετών στις γαλλικές εμπορικές εκθέσεις.

PROMOSALONS GRECE

Οι εμπορικές επαγγελματικές εκθέσεις του δικτύου Promosalons εστιάζουν σε πληθώρα οικονομικών και επαγγελματικών τομέων, όπως στον τομέα της διατροφής, του αγροτικού εξοπλισμού και της οινοπαραγωγής, των οπτικών, της εγκατάστασης και του εξοπλισμού για πισίνες και spa, αλλά και των τεχνολογιών προστασίας του περιβάλλοντος.

Από το 2017, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εκπροσωπεί το γαλλικό οργανισμό Promosalons στην Ελλάδα, διοργανώνει και συντονίζει τη προβολή των γαλλικών εκθέσεων.

Το γραφείο της Promosalons στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής, είναι υπεύθυνη για τη προβολή των παρακάτω εκθέσεων: EUROPAIN, PISCINE GLOBAL, POLLUTEC, SIAL, SILMO, SITEVI, VINITECH

Για το 2020, έχουμε ξεκινήσει την προώθηση των ακόλουθων εμπορικών εκθέσεων:

1. EUROPAIN : Η έκθεση Europain, διοργανώνεται κάθε δύο χρόνιο και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. (11-14/01/20)

2. SILMO : Η έκθεση Silmo αποτελεί το ετήσιο ραντεβού όλων των επαγγελματιών του κλάδου των οπτικών ειδών, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο χιλιάδες κατασκευαστές, εμπόρους και ειδικούς του κλάδου. (2-5/10/20)

3. SIAL : Η έκθεση SIAL, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, αποτελεί το σημαντικότερο δίκτυο στον κόσμο για τους επαγγελματίες στον τομέα των τροφίμων. (18-22/10/20)

4. VINITECH : Η έκθεση Vinitech, διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αμπελουργίας και του οίνου.

5. PISCINE GLOBAL : Η έκθεση Piscine Global, διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και συγκεντρώνει επαγγελματίας από το χώρο της πισίνας και των spa. (17-20/11/20)

Η γνώση της ελληνικής αγοράς και η εμπειρία μας στην επικοινωνία και την οργάνωση εκδηλώσεων εγγυώνται της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εμπορικές εκθέσεις του δικτύου Promosalons, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 210 36 25 545/516 ή μέσω email στο greece@promosalons.com

Θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για τις εκθέσεις και να σας βοηθήσουμε στην εγγραφή και την επίσκεψη σας.

PISCINE GLOBAL

INFORMATIONS

SIAL 2020

INFORMATIONS

SILMO 2020

INFORMATIONS
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin