ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η PROMOSALONS GRECE

Η PROMOSALONS είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο αποκλειστικά αφιερωμένο στην προώθηση γαλλικών επαγγελματικών εμπορικών εκθέσεων.

Ο στόχος του δικτύου : να ενισχύσει την παρουσία των διεθνών επισκεπτών και εκθετών στις γαλλικές εμπορικές εκθέσεις.

 

PROMOSALONS GRECE

Από το 2017 , το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εκπροσωπεί  τον γαλλικό οργανισμό Promosalons στην Ελλάδα .

Το 2018 , η Promosalons Grèce ,ανέλαβε την προώθηση 6 εμπορικών επαγγελματικών εκθέσεων στη Γαλλία.

Οι εμπορικές επαγγελματικές εκθέσεις του δικτύου Promosalons εστιάζουν σε πληθώρα οικονομικών και επαγγελματικών τομέων  , όπως στον τομέα της διατροφής , του αγροτικού εξοπλισμού και της οινοπαραγωγής  , της οπτικής  ,της εγκατάστασης και εξοπλισμού πισίνας και spa αλλά και τεχνολογιών  προστασίας του περιβάλλοντος .

Το 2018 , πάνω από 3.000 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο επισκέφτηκαν τις εκθέσεις του δικτύου , με αύξηση 30 % των επισκεπτών σε σχέση με το 2016 και το 2017.Η αύξηση αυτή , αποδεικνύει την αναβίωση της ελληνικής αγοράς και κυρίως το ενδιαφέρον των Ελλήνων επαγγελματιών για την γαλλική τεχνολογία και τεχνογνωσία.

Η γνώση της ελληνικής αγοράς και η εμπειρία μας στην επικοινωνία και την οργάνωση εκδηλώσεων εγγυώνται της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Για το 2019, έχουμε ξεκινήσει την προώθηση των εμπορικών εκθέσεων SILMO και SITEVI .

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εμπορικές εκθέσεις του δικτύου Promosalons, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για τις εκθέσεις και να σας βοηθήσουμε στην εγγραφή και την επίσκεψη σας.

SILMO 2019

Η έκθεση Silmo αποτελεί το ετήσιο ραντεβού όλων των επαγγελματιών του κλάδου των οπτικών ειδών, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο χιλιάδες κατασκευαστές,εμπόρους και ειδικούς του κλάδου. Το ιδανικό πλαίσιο για να ανακαλύψετε τις καινούριες τάσεις στο χώρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin