ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η PROMOSALONS GRECE

Η PROMOSALONS είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο αποκλειστικά αφιερωμένο στην προώθηση γαλλικών επαγγελματικών εμπορικών εκθέσεων.

Ο στόχος του δικτύου : να ενισχύσει την παρουσία των διεθνών επισκεπτών και εκθετών στις γαλλικές εμπορικές εκθέσεις.

PROMOSALONS GRECE

Οι εμπορικές επαγγελματικές εκθέσεις του δικτύου Promosalons εστιάζουν σε πληθώρα οικονομικών και επαγγελματικών τομέων, όπως στον τομέα της διατροφής, του αγροτικού εξοπλισμού και της οινοπαραγωγής, των οπτικών, της εγκατάστασης και του εξοπλισμού για πισίνες και spa, αλλά και των τεχνολογιών προστασίας του περιβάλλοντος.

Από το 2017, το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο εκπροσωπεί το γαλλικό οργανισμό Promosalons στην Ελλάδα, διοργανώνει και συντονίζει τη προβολή των γαλλικών εκθέσεων.

Το γραφείο της Promosalons στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής, είναι υπεύθυνη για τη προβολή των παρακάτω εκθέσεων: EUROPAIN, PISCINE GLOBAL, POLLUTEC, SIAL, SILMO, SITEVI, VINITECH

Για το 2020, έχουμε ξεκινήσει την προώθηση των ακόλουθων εμπορικών εκθέσεων:

1. EUROPAIN : Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Για να υποστηρίξει καλύτερα την ταχεία εξέλιξη του τομέα που επαναπροσδιορίζεται συνεχώς, η EUROPAIN επανασχεδίασε πλήρως το σχήμα και το περιεχόμενο της φετινής έκδοσής της, καθιστώντας τις επιχειρήσεις και την έμπνευση τους ,βασικούς της πυλώνες .

Τον Ιανουάριο που μας πέρασε (11-14/01/20), στο Porte de Versailles, όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μελλοντικές τάσεις, να εντοπίσουν αναδυόμενες αγορές, να επινοήσουν νέες έννοιες, να εμπνευστούν για τις νέες τους δημιουργίες και -κυρίως- να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας.

Η Europain συγκέντρωσε όλες τις ζωντανές δυνάμεις του κλάδου: θεσμικούς φορείς, συνομοσπονδίες, συνδικαλιστικές ενώσεις καθώς και εκατοντάδες εκθέτες που κάλυψαν κάθε τους ανάγκη.

Η χώρα μας ήταν η 6η χώρα σε επίπεδο επισκεπτών κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης!

2. SILMO : Η έκθεση Silmo αποτελεί το ετήσιο ραντεβού όλων των επαγγελματιών του κλάδου των οπτικών ειδών, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο χιλιάδες κατασκευαστές, εμπόρους και ειδικούς του χώρου.

Οι κύριοι πυλώνες της έκθεσης παραμένουν σταθερά οι προοπτικές του μέλλοντος στον τομέα της όρασης και των οπτικών με επίκεντρο, θεματικά συνέδρια, καινοτόμα σημεία πώλησης που προβλέπουν τις τεχνολογικές αλλαγές, έναν χώρο ανταλλαγής απόψεων για την ορθή αντίληψη και κατανόηση των μέσων που θα φέρουν την επανάσταση στον κλάδο της όρασης και των οπτικών ειδών, τα προϊόντα και οι υπηρεσιών διανομής.

Το 2019 η Ελλάδα ήταν η 8η χώρα με τους περισσότερους επισκέπτες! Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας για το 2020 στις 2-5 Οκτωβρίου.

3. SIAL : Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί το σημαντικότερο δίκτυο στον κόσμο για τους επαγγελματίες στον κλάδο των τροφίμων. Το 2018 η Ελλάδα ήταν η 11η χώρα επισκεπτών της έκθεσης και σκοπός μας φέτος, μια ακόμα πιο δυνατή παρουσία! 

Η SIAL 2020,  με hashtag  #OwnTheChange, επιθυμεί για άλλη μία φορά να προάγει έναν πιο υγιεινό τρόπο παραγωγής και κατανάλωσης τροφίμων με σεβασμό προς το περιβάλλον!! Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η βιομηχανία  τροφίμων και ποτών, τα επόμενα 30 χρόνια, θα είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στη SIAL 2020!!

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού μας με την SIAL για τις 18-22 Οκτωβρίου 2020.

4. VINITECH : Η έκθεση Vinithec διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στην πόλη Bordaux της Γαλλίας αποτελεί την κορυφαία διεθνή έκθεση στους τομείς του οίνου, της αμπελουργίας, των δεντροκαλλιεργειών και των λαχανικών.

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, η Vinithec ανανεώνει το ραντεβού της με τους επαγγελματίες του κλάδου 1-3 Δεκεμβρίου 2020.

5. PISCINE GLOBAL : Η έκθεση για τις πισίνες και την ευεξία. Η PISCINE GLOBAL, η Ευρώπη 2020, επιθυμεί να  προσφέρει στους επαγγελματίες μια εμπλουτισμένη εμπειρία, όπου η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα και η φιλοσοφία θα είναι οι λέξεις-κλειδιά. (17-20/11/20)

Η γνώση της ελληνικής αγοράς και η εμπειρία μας στην επικοινωνία και την οργάνωση εκδηλώσεων εγγυώνται της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εμπορικές εκθέσεις του δικτύου Promosalons, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 210 36 25 545/516 ή μέσω email στο greece@promosalons.com

Θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για τις εκθέσεις και να σας βοηθήσουμε στην εγγραφή και την επίσκεψη σας.

PISCINE GLOBAL

INFORMATIONS

SIAL 2020

INFORMATIONS

SILMO 2020

INFORMATIONS
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin