ΆΛΛΕΣ

Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι υπεύθυνο για την προώθηση στην ελληνική αγορά των παρακάτω εκθέσεων:

EUROPAIN

Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Για να υποστηρίξει καλύτερα την ταχεία εξέλιξη του τομέα που επαναπροσδιορίζεται συνεχώς, η EUROPAIN επανασχεδίασε πλήρως το σχήμα και το περιεχόμενο της φετινής έκδοσής της, καθιστώντας τις επιχειρήσεις και την έμπνευση τους ,βασικούς της πυλώνες .

Τον Ιανουάριο (11-14/01/20) που μας πέρασε, στο Porte de Versailles, όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις μελλοντικές τάσεις, να εντοπίσουν αναδυόμενες αγορές, να επινοήσουν νέες έννοιες, να εμπνευστούν για τις νέες τους δημιουργίες και -κυρίως- να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα της πρωτοπορίας.

Η Europain συγκέντρωσε όλες τις μεγάλες δυνάμεις του κλάδου: θεσμικούς φορείς, συνομοσπονδίες, συνδικαλιστικές ενώσεις καθώς και εκατοντάδες εκθέτες που κάλυψαν κάθε τους ανάγκη.

Η χώρα μας ήταν η 6η χώρα σε επίπεδο επισκεπτών κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης!

PISCINE GLOBAL EUROPE

Η έκθεση για τις πισίνες και την ευεξία. Η PISCINE GLOBAL επιθυμεί να  προσφέρει στους επαγγελματίες μια εμπλουτισμένη εμπειρία, όπου η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα και η φιλοσοφία θα είναι οι λέξεις-κλειδιά. 

Κορυφαίο γεγονός για τη διεθνή αγορά πισίνας και ευεξίας, η έκθεση Piscine Global Europe θα συγκεντρώσει όλους τους μεγάλους παράγοντες του κλάδου, στη Λυών, στον εκθεσιακό χώρο Eurexpo.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin