Απολογισμός εκδηλώσεων

Αντίδραση στη κρίση & νέο παραγωγικό μοντέλο – επενδύσεις & ελληνογαλλική συνεργασία για ισχυρή βιώσιμη ανάπτυξη στη μετά covid-19 εποχή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2020

Αντίδραση στη κρίση & νέο παραγωγικό μοντέλο – επενδύσεις.  Στην Ελληνογαλλική συνεργασία για μία ισχυρή βιώσιμη ανάπτυξη στη μετά covid-19 εποχή, αναφέρθηκε ο Υπουργός Οικονομικών κύριος Χρήστος Σταϊκούρας στην χθεσινή εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητήριου στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις νέες προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, καθώς και στους βασικούς τομείς ανάπτυξης που αναφέρονται στην ΄Κοινή Δήλωση΄ που υπεγράφη στις 29 Ιανουαρίου στο Παρίσι, στα πλαίσια του επενδυτικού φόρουμ που διοργάνωσε το Επιμελητήριο.

Ο Υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις παρευρισκόμενων στελεχών γαλλικών και ελληνικών εταιρειών σε θέματα όπως οι επενδύσεις, η φορολογία επιχειρήσεων καθώς και στο πώς η ελληνική οικονομία θα επωφεληθεί από το Σχέδιο Ανάκαμψης τα επόμενα χρόνια.

Παρευρέθηκαν ο Γάλλος Πρέσβης, η Εμπορική Ακόλουθος, ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας,  στελέχη της κυβέρνησης καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των μεταφορών και υποδομών, κατασκευών, της ενέργειας, της βιομηχανίας, των τροφίμων και των καλλυντικών, γεγονός το οποίο έδειξε για άλλη μια φορά το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον της Γαλλίας προς την Ελλάδα.

Κατερίνα Μανάλη

Διευθύντρια

Παρακολουθήστε την εκδήλωση εδώ.

Χορηγοί: 

  1. Groupama Asfalistiki
  2. Vinci Concessions S.A.
  3. Profile Softwer
  4. Air France
  5. Axa Insurance S.A.
  6. Hellenic Bank Association
  7. Sanofi-Aventis AEBE
  8. Voltalia
  9. Ok markets

Χορηγός επικοινωνίας :  epixeiro.gr

 

[Translate to Grec:]

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.