Μέλη

Διάκριση του Novotel Αθηνών στα Greek Hospitality Awards 2019

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2019 –  Το Novotel Αθηνών βραβεύτηκε με το Silver βραβείο ως Best Greek Hotel Loyalty Programme, στα Greek Hospitality Awards 2019,   www.hospitality.ethosawards.eu – #gha19, που διοργανώνει για 5η χρονιά η Ethos Awards.

Η τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2019, πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019 και έλαβαν μέρος σημαντικές παρουσίες από τον τουριστικό κλάδο. Tα βραβεία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος   και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν και καινοτόμησαν,  κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο,  ενώ σε αυτά υπέβαλαν υποψηφιότητα ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα. 

 

Το Novotel Αθηνών ως μέλος του Ομίλου Accor,  καλωσορίζει καθημερινά τα μέλη της κάρτας Le Club AccorHotels και το  βραβείο αυτό αποτελεί  την επιβράβευση της συνεχιζόμενης προσπάθειας του ξενοδοχείου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την επιβεβαίωση της  πάγιας δέσμευσης του Novotel Αθηνών για την ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντος του Διεθνή Ομίλου Accor.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.