Μέλη

Παντού στην Ελλάδα με SKY express!

Αν συνεργάζεστε με επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Γαλλία ή θέλετε να επισκεφθείτε τη χώρα, ακόμη και τους λιγότερο γνωστούς προορισμούς της, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τη νέα δύναμη των ευρωπαϊκών ουρανών, την SKY express!

Ο πιο “πράσινος” στόλος της Ελλάδας κι ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του στη Γαλλία την άνοιξη του 2023 ανταποκρινόμενος στην αυξημένη κινητικότητα μεταξύ των δύο χωρών.

Φτάνοντας στην Αθήνα από πέντε γαλλικά αεροδρόμια, το Διεθνές Αεροδρόμιο Παρισιού Σαρλ ντε Γκωλ, το Διεθνές Αεροδρόμιο Nantes Atlantique, το Αεροδρόμιο Μασσαλίας Provence, το Αεροδρόμιο της Λυών και το Αεροδρόμιο Lille-Lesquin, η SKY express σας ταξιδεύει με άνεση στο μεγαλύτερο δίκτυο ελληνικών προορισμών και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης.

Η επιτυχημένη ιστορία της SKY express δείχνει ότι υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος ανάπτυξης, που στηρίζεται στη στρατηγική και μεθοδική επένδυση και κυρίως στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προνομίων και υπηρεσιών, η ελληνική αεροπορική  προσφέρει μια προσωποποιημένη εμπειρία επιτρέποντας στον επιβάτη να διαμορφώσει ο ίδιος τους όρους του ταξιδιού του. Και αυτό πετώντας πάντα περιβαλλοντικά υπεύθυνα, σε 34 ελληνικούς προορισμούς και 12 δημοφιλείς πόλεις του εξωτερικού.

Η ανοδική πορεία και η σταθερή συνέπειά της προς το επιβατικό κοινό επισφραγίστηκαν πρόσφατα από το Eurocontrol, το οποίο την ανέδειξε ως την ευρωπαϊκή εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου για το 2022. Σύμφωνα με στοιχεία, η SKY express παρουσίασε για την τρέχουσα χρονιά αύξηση κίνησης κατά 162% σε σχέση με το 2019, διάκριση που τη φέρνει στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών.

Επιπλέον, η Google αναγνώρισε στην SKY express ένα διεθνές case study για τη μεθοδολογία και την επιτυχημένη αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων της και ειδικότερα το Travel Insights.

Εξέλιξη η οποία επιβραβεύεται καθημερινά από τους επιβάτες, οι οποίοι την εμπιστεύονται ολοένα και περισσότερο, αλλά και από τις εταιρείες του χώρου. Αεροπορικοί κολοσσοί όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet, Air Serbia, Royal Jordanian, Delta και Emirates έχουν συνάψει συνεργασίες μαζί της.

Είναι εξάλλου από τις ελάχιστες αεροπορικές εταιρείες, ίσως η μόνη, που όχι μόνο δεν φοβήθηκε τις δυσχερείς συγκυρίες της πανδημίας, αλλά γιγαντώθηκε μέσα σε αυτές. Τα τελευταία, δύσκολα για την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία χρόνια, η SKY express επένδυσε έξυπνα στο μέλλον. Δεσμεύτηκε σε ένα πλήρως βιώσιμο μοντέλο αερομεταφορών με υπερσύγχρονα Airbus A320neo νέας γενιάς που εξοικονομούν καύσιμα και μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Με αυτά πετά, εκτός από Παρίσι, Νάντη, Λυών, Μασσαλία και Λιλ, στις Βρυξέλες, το Λονδίνο, τη Ρώμη και το Μιλάνο, τη Λάρνακα, το Αμβούργο, το Μόναχο, το Ντόρτμουντ, το Άμστερνταμ και τη Σόφια.

Η SKY express άνοιξε τα φτερά της στις αρχές του 2021, κόντρα στο ρεύμα της εποχής, δημιουργώντας ένα σημαντικό διεθνές αεροπορικό δίκτυο που συνδέει χιλιάδες επιβάτες με το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στην Ελλάδα και κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς, με ανταγωνιστικά ναύλα και ευαισθησία στο περιβάλλον.

Μαζί με τη μεγάλη επένδυση στην ανανέωση του στόλου της με αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, διατήρησε όλο το προσωπικό της την περίοδο της πανδημίας, προχώρησε σε νέες προσλήψεις και σε μισθολογικές αυξήσεις, επαναφέροντας τους μισθούς σε επίπεδα προ – κορωνοϊού, ενώ έχει δημιουργήσει ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες ανέλιξης για όσους και όσες εργάζονται σε αυτήν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη SKY express, η 1 στις 2 θέσεις διοικητικής ευθύνης καταλαμβάνονται από γυναίκες.

Η θεαματική πορεία της SKY express αναγνωρίστηκε πρόσφατα και από τους διεθνείς φορείς με την εκλογή της Γενικής Διευθύντριας του Ομιλου IOGR στη θέση της Αντιπροέδρου της European Regions Airline Association, ένός από τους ισχυρότερους Συνδέσμους που προωθεί τις θέσεις του κλάδου των αερομεταφορών στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

H εταιρεία άλλαξε θεαματικά το τοπίο των αερομεταφορών στην Ελλάδα και κατέκτησε σε σύντομο διάστημα αξιόλογη παρουσία στην Ευρώπη, υπερβαίνοντας τους αρχικούς στόχους της. Σήμερα, η SKY express σας περιμένει στην Ελλάδα, για εργασία ή διασκέδαση και δεσμεύεται σε ένα άνετο ταξίδι με υπέροχη φιλοξενία και ανταγωνιστικούς όρους όλο το χρόνο.

 

Γεράσιμος Σκαλτσάς, Chief commercial officer στη SKY express.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.