PISCINE CONNECT 17-18 Νοεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι διοργανωτές της έκθεσης Piscine Global, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια ψηφιακή έκδοση της έκθεσης, Piscine Connect διατηρώντας την ποιότητα και το  κύρος της έκθεσης, αλλά κρατώντας τη δέσμευσή τους σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Πρόκειται για μία μοναδική εναλλακτική ψηφιακή λύση, στους επισκέπτες, ώστε να μείνουν πιστοί ημερολογιακά στο ραντεβού τους με τους επαγγελματίες του κλάδου από όλον τον κόσμο. Αυτή η ψηφιακή εκδήλωση, θα είναι διαθέσιμη τόσο μέσω μίας διαδικτυακής πλατφόρμας όσο και μίας εφαρμογής για κινητά και θα είναι προσβάσιμη εντελώς δωρεάν για όλους.

 

Μπορείτε να πραγματοποιήστε την εγγραφή σας και να συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας του Piscine Connect σε περισσότερα από 30 διαδικτυακά σεμινάρια και παρουσιάσεις προϊόντων, να ενημερωθείτε για όλες τις καινοτομίες και τις τάσεις της αγοράς, να δημιουργήστε νέες επαφές και να πραγματοποιήστε εξ’ αποστάσεως επαγγελματικές συναντήσεις και ραντεβού B2Bs.

Πραγματοποιήστε εγγραφή εδώ.

Τέλος, οι διοργανωτές της έκθεσης ανακοίνωσαν ότι λάμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα υγειονομική κατάσταση, μεταθέτουν την επόμενη έκδοση της Piscine Global Europe, για το 2022, και συγκεκριμένα από 15 - 18 Νοεμβρίου 2022. Μοναδική προτεραιότητα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και των εκθετών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site Piscine Global Europe ή του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους μέσω email στη διεύθυνση: secretariat1(@)ccifhel.org.gr ή στο 210.36.25.545/516

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.