PISCINE GLOBAL EUROPE 2021 - ΑΚΥΡΩΣΗ

 

Αγαπητοί επαγγελματίες του κλάδου της πισίνας και των spa, αγαπητοί συνεργάτες,

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα υγειονομική κατάσταση και τον αντίκτυπό της στη διοργάνωση εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα, αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την επόμενη έκδοση της έκθεσης Piscine Global Europe που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 9-12 Φεβρουαρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Eurexpo στην Λυών της Γαλλίας.Μοναδική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επισκεπτών μας.» Florence MOMPO, Διευθύντρια της έκθεσης

 

Εν τω μεταξύ, όλοι οι ενδιαφερόμενοι του κλάδου θα είναι σε θέση να συναντηθούν, να συζητήσουν, να δικτυωθούν και να ανακαλύψουν τις τελευταίες καινοτομίες της αγοράς στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2020 χάρη σε αυτήν την 100% διαδικτυακή εκδήλωση, το Piscine Connect. Μια πλατφόρμα καινοτομιών με πάνω από 30 διαδικτυακά σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων και ειδήσεις για την αγορά, που αποσκοπούν στη δημιουργία νέων επαφών, στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των επαγγελματιών.

«Ετοιμαζόμαστε ήδη για την επόμενη έκδοση της Piscine Global Europe, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου 2022. Δεσμευόμαστε να πραγματοποιήσουμε αυτήν την επόμενη συνάντηση μας, οργανώνοντας μια εμβληματική έκθεση για τη διεθνή αγορά και για ολόκληρη τη βιομηχανία πισίνας και spa, όπως τη γνωρίζετε για πάνω από 40 χρόνια.» Stéphane Figueroa, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πισίνας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της πισίνας και των spa, καθώς και τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την υποστήριξή τους. Ραντεβού πολύ σύντομα στις επόμενες φυσικές και διαδικτυακές μας εκδηλώσεις.

Florence Mompo,
Διευθύντρια της έκθεσης Piscine Global Europe
Stéphane Figueroa,
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πισίνας

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.piscine-global-europe.com/en?utm_campaign=PGE_annulation_2020_GB&utm_medium=email&utm_source=email_visiteurs

 
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.