SILMO PARIS 2021, ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Δελτίο Τύπου – Αύγουστος 2021

SILMO PARIS 2021,
ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Οι προετοιμασίες εντείνονται και η έκδοση 2021 της διεθνούς συνάντησης του κλάδου των οπτικών αναμένεται με αισιοδοξία: «Επιτέλους, ολόκληρη η βιομηχανία θα μπορέσει να συγκεντρωθεί ξανά», μας υπενθυμίζουν η Amélie Morel, Πρόεδρος της SILMO Paris και ο Eric Lenoir, Διευθυντής της Έκθεσης, σε ένα βίντεο που δημοσίευσαν και απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες.

Πιο συγκεκριμένα:

Η έκδοση 2021 θα μείνει πιστή στο ύφος και στο περιεχόμενο των προηγούμενων χρόνων, με ήδη περισσότερους από 500 επιβεβαιωμένους εκθέτες να εκπροσωπούν κάθε πτυχή του κλάδου. Στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα βρείτε την ενημερωμένη λίστα των εκθετών (https://www.silmoparis.com/Catalogue).

Ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία με την προεγγραφή των επισκεπτών, με ήδη 53% διεθνείς εγγεγραμμένους: "Τα μέχρι τώρα στοιχεία υποδηλώνουν κατανομή της Γαλλικής-διεθνούς συμμετοχής παρόμοια με εκείνη του 2019 γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είμαστε σε καλό δρόμο για μια παγκόσμια έκθεση", επισημαίνει ο Éric Lenoir.

Μια Έκθεση όπου οι πληροφορίες, οι τάσεις και η προβολή καινοτομιών προσδίδουν ουσία στη δυναμική της SILMO Paris: SILMO Next, με τα συνέδρια αγοράς, την παρουσίαση των τάσεων και την αποκωδικοποίηση του τομέα, που θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε μαζί ένα τεχνολογικά βιώσιμο μέλλον. Το SILMO d’OR με την ανακοίνωση των νικητών του 2021 και η Ακαδημία SILMO με την απονομή επιχορήγησης 10.000 € για ερευνητικό έργο στον τομέα της οπτικής και της επιστήμης της όρασης.

Μία έκθεση σε ένα ευχάριστο κλήμα και με εορταστική διάθεση, με ασφάλεια και περιορισμένα μέτρα χάρη στην κάρτα υγείας για τους επισκέπτες και τους εκθέτες, καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς στη Γαλλία.

Συνεχής κινητοποίηση μέσω της επικοινωνιακής καμπάνιας για επισκέπτες και εκθέτες που επιθυμούν να εκφράσουν την υποστήριξή τους, χρησιμοποιώντας τα hashtags #SILMOParisIamin! #SILMOParisIGo! Στοιχείο αναγνώρισης που αποδεικνύει ότι η SILMO Paris έγινε αυτό που είναι σήμερα - μοναδική, εμπνευσμένη και φιλόξενη, χάρη σε όλους τους επαγγελματίες, τους οπτικούς, τις επιχειρήσεις, τον τύπο κ.λπ. - https://en.silmoparis.com/Visitors/Communicate-on- your-participation

Μία έκθεση που ενθαρρύνει συζητήσεις και καινοτομίες, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, «αλλά και με ένα επιπλέον στοιχείο: τη δύναμη και το συναίσθημα της επανένωσης», υπογραμμίζει η Amélie Morel.

 

*https://www.silmoparis.com/Autres-menus-Home/Slider-actualites-du-salon/Rendez-vous-au-SILMOParis

 

Documentation

Download Deltio_Typoy-Me_to_blemma_strammeno_sto_mellon.pdf  (PDF • 131 KB)

Useful links

https://badge.silmoparis.com/en/home.htm
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.