Απολογισμός εκδηλώσεων

Atelier Immobilier

Οι ευκαιρίες επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα.Η κατάλληλη στιγμή

Το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Enterprise Greece και υπό την αιγίδα της  ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία,  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 14 Μαΐου στο Παρίσι, workshop με θέμα «Οι ευκαιρίες επενδύσεων ακινήτων στην Ελλάδα. Η κατάλληλη στιγμή».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικοί παράγοντες στον τομές των ακινήτων στο Παρίσι και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την ελληνική αγορά.

Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν επαγγελματίες από το χώρο των ακινήτων, των επενδύσεων, καθώς και εκπρόσωποι καινοτόμων projects .

 

Documentation

Download G.Tziallas_Presentation.pptx  (PPTX • 110 KB) Download C.Karagounis_Presentation.pptx  (PPTX • 130 KB) Download G.Kouvela_Presentation.pdf  (PDF • 167 KB) Download ark_mediterrapolis_-_02.pdf  (PDF • 17 MB) Download Enterprise_Greece_Presentation_.pdf  (PDF • 9 MB)

Useful links

Greek Property and Tourism Market Spur Investor Interesthttps://www.mysweetimmo.com/2019/05/20/la-grece-terre-dopportunite-pour-les-investisseurs/Interviews des orateursinterview de G.StergioulisInterview de G.TziallasInterview de K.MitsotakisInterview de O.KhayatInterview de C.KaragounisLe Figaro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin