Απολογισμός εκδηλώσεων

COFACE KICKOFF EVENT

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου η εκδήλωση για το ξεκίνημα της Coface στην Ελλάδα που διοργάνωσε το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

‘Όπως επισήμανε ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, ο κύριος Christophe Chantepy , η επιστροφή της Coface στην Ελλάδα αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα προς όλους τους οικονομικούς παράγοντες και κάλεσε τους Γάλλους επιχειρηματίες να αδράξουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Ελλάδα, επεκτείνοντας τις επενδύσεις τους.

Σχολιάζοντας το νέο ξεκίνημα, ο κος Xavier Durand, CEO της COFACE είπε: “Η ελληνική αδειοδότηση διευρύνει την ιστορικά δυνατή παρουσία μας στην περιοχή της Μεσογείου και Αφρικής, η οποία και αντιπροσωπεύει το 27% των εσόδων του Ομίλου για το 2018. Η Ελλάδα αποτελεί μία υποσχόμενη αγορά για την COFACE, όπου η επιχειρηματική εμπιστοσύνη βελτιώνεται και η ανάπτυξη αναμένεται ικανοποιητική το 2019.Η πρότασή μας στην Ασφάλιση Πιστώσεων μέσω του ελληνικού υποκαταστήματος θα ενισχύσει την στήριξη της COFACE στις επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα οι οποίες μέχρι τώρα υποστηρίζονταν από το διεθνές μας δίκτυο.’’  

Η Coface δραστηριοποιείται πλέον στην Ασφάλιση Πιστώσεων στην Ελλάδα και οι εγχώριες επιχειρήσεις θα επωφεληθούν από την τεχνογνωσία της Coface στην πρόληψη του πιστωτικού κινδύνου και στην προστασία των πληρωμών.

Στην παρουσίαση της εταιρείας Coface παρευρέθηκαν εκπρόσωποι εταιρειών και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

[Translate to Grec:]

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.