Απολογισμός εκδηλώσεων

Δείπνο/ομιλία με επίσημο προσκεκλημένο την Α.Ε. Πρέσβη της Γαλλίας κ. Christophe Chantepy

Η έναρξη των εκδηλώσεων του Ελληνογαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για το 2016 πραγματοποιήθηκε με ένα δείπνο με επίσημο καλεσμένο και ομιλητή την Α.Ε. Πρέσβη της Γαλλίας, κ. Christophe CHANTEPY στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Όπως κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα νέα στελέχη της γαλλικής Πρεσβείας και των νέων διευθυνόντων στελεχών μεγάλων εταιρειών-μελών του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, καθώς και οι νέες γαλλικές εταιρειες στην Ελλάδα.

O πρόεδρος του Ελληνογαλλικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Christophe Lemarié στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην κρίσιμη χρονικά συγκυρία για την ελληνική οικονομία και την επιτακτική ανάγκη άμεσης υλοποίησης των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων, ώστε να επιτευχθεί η οικονομική ανάπτυξη και να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για επενδύσεις στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, τόνισε πως το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο είναι έτοιμο να συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας έχοντας ως προτέρημα τη στενή συνεργασία του με γαλλικούς, αλλά και ευρωπαϊκούς φορείς.

Με τη σειρά του, ο Γάλλος Πρέσβης κ.Christophe CHANTEPY στο λόγο του τόνισε την ανάγκη άμεσης αναδιάρθρωσης του ελληνικού πολιτικού και διοικητικού συστήματος και εξέφρασε εκ μέρους των συμβουλευτικών υπηρεσιών της Γαλλικής Πρεσβείας την προθυμία του να βοηθήσει έμπρακτα τις επιχειρήσεις.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους της εκδήλωσης ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, ο Διπλωματικός Σύμβουλος του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Νίκος Φούγιας, ο διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Mikaël Hautchamp, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι οργανισμών.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν τα νέα στελέχη γαλλικών εταιρειών, όπως Talentia Software Hellas, EDF EN Hellas, Pernod Ricard Hellas, Air Liquide Hellas, L’OREAL, Gefco Greece, Nexans Hellas, Heracles Ciments, Groupama Phoenix Assurance, καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων ελληνικών και γαλλικών εταιρειών όπως Alstom Transport, Aktor, Sofitel Athens Airport, Thales Hellas, Euler Hermes, Calberson Transports Internationaux, Eurobank, Olympia Odos, Ελληνικά Πετρέλαια κ.α.

Δείτε τις φωτογραφίες

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.