Διεθνές Βαρόμετρο Επιχειρηµατικής δραστηριότητας

 
 

Το CCI France International *, στόχος του οποίου είναι η προώθηση και συνεργασία των Γαλλικών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων διεθνώς, σε συνεργασία με τους Γάλλους Συμβούλους Εξωτερικού Εμπορίου (CCE), προωθεί την πρώτη έκδοση του Διεθνούς Βαρομέτρου της Επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Covid19 εποχή

Σε ποιους απευθύνεται;

  • σε γαλλικές εταιρείες εγκατεστημένες στο εξωτερικό (θυγατρική)
  • σε Γάλλους επιχειρηματίες στο εξωτερικό
  • σε ελληνικές εταιρείες

Γιατί;
Το βαρόμετρο στοχεύει να παρέχει μια επισκόπηση των διεθνών αγορών καθώς και χρήσιμες πληροφορίες και ευκαιρίες για τις εταιρείες- μέλη του δικτύου των Γαλλικών Επιμελητηρίων ανά τον κόσμο.

Για συμμετοχή στο Βαρόμετρο πατήστε εδώ

Έχετε τη δυνατότητα να απαντήσετε στα Γαλλικά ή στα Αγγλικά

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στη δημιουργία αυτής της εικόνας της διεθνούς οικονομικής δραστηριότητας σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ανθρωπότητας.

Σας παρακαλούμε να απαντήσετε το αργότερο μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Σημείωση: δεδομένου ότι αυτό το βαρόμετρο αποτελεί αντικείμενο κοινής εργασίας μεταξύ CCE και CCI FI, υπάρχει πιθανότητα να λάβετε το μήνυμα εις διπλούν. Το ερωτηματολόγιο θα πρέπει να απαντηθεί μόνο μία φορά.

* Η CCI France International, η οποία ιδρύθηκε το 1907, συγκεντρώνει, αντιπροσωπεύει, συντονίζει και αναπτύσσει το δίκτυο των 126 γαλλικών επιμελητηρίων σε 95 χώρες. Τα διεθνή γαλλικά επιμελητήρια, ως επιχειρηματικοί συνεργάτες, προσφέρουν εξατομικευμένη υποστήριξη για την ανάπτυξη των γαλλικών εταιρειών διεθνώς και διευκολύνουν τις διαδικασίες, ενώ ταυτόχρονα περιορίζουν τους κινδύνους και το κόστος. Στηρίζονται σε ένα δίκτυο 1.200 υπαλλήλων, σε 37.000 και άνω εταιρείες μέλη και σε περισσότερα από 100 εκκολαπτήρια σε όλο τον κόσμο.

 
 
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.