Απολογισμός εκδηλώσεων

Επίσκεψη Δ.Σ. στη Θεσσαλονίκη

[Translate to Grec:]

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριο πραγματοποίησε επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 παρουσία του Γενικού Προξένου στη Θεσσαλονίκη κ. Philippe Ray και της Εμπορικής Ακολούθου κας Emmanuelle Boulestreau.

 

Στην εποικοδομητική συνάντηση τα μέλη της Αποστολής ενημερώθηκαν για τα αναπτυξιακά σχέδια, το επενδυτικό πρόγραμμα, τη στρατηγική και την πορεία αναδιοργάνωσης της ΟΛΘ ΑΕ από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήριο Θεοφάνη καθώς και τους συνεργάτες του κκ. Franco Nicola Cupolo Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή και Rui Pinto Αναπληρωτή Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή.

 

Μετά τη συνάντηση ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Λιμένος από τον κ. Σωτήριο Θεοφάνη, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, την ανάπτυξη του Λιμένος και τα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν.

 

Σημαντικές προσωπικότητες της Βορείου Ελλάδος παρευρέθηκαν στο  cocktail που διοργανώθηκε το ίδιο βράδυ στο ξενοδοχείο The Met Hotel. Παρόντες ήταν ο Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Καράογλου, η κα. Αντωνίου, επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας καθώς και ο πρώην Δήμαρχος κ. Μπουτάρης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Βλαχογιάννης, ο Αντιπρύτανης ΑΠΘ κ. Στυλιανίδης, καθώς επίσης και άλλες τοπικές αρχές, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων, φορέων, μελών και συνεργατών του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στη Βόρειο Ελλάδα, όπως και ο Γενικός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Philippe Ray και η Εμπορική Ακόλουθος κας Emmanuelle Boulestreau.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.