Απολογισμός εκδηλώσεων

Groupama Ασφαλιστική: 90 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην Ελλάδα

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2018

 

Groupama Ασφαλιστική: 90 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στην Ελλάδα

Την 90η επέτειο της παρουσίας της στην Ελλάδα γιόρτασε η Groupama Ασφαλιστική την Τρίτη 12 Ιουνίου, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.  Η διοίκηση της εταιρείας υποδέχτηκε εκλεκτούς καλεσμένους, συνεργάτες και πελάτες, αλλά και εκπροσώπους του Τύπου, και όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να ανατρέξουν στην πορεία της εταιρείας, που έχει αφήσει ένα σημαντικό και ξεχωριστό αποτύπωμα στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.  

Με χρονιές-ορόσημα το 1928 -έτος ίδρυσης της ΦΟΙΝΙΞ - και το 2007 -έτος εξαγοράς της από τον Γαλλικό Όμιλο Groupama- η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μια από τις σταθερές και διαχρονικές αξίες του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα. Με μια ευρεία γκάμα σύγχρονων και καινοτομικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ιδιώτη και κάθε επιχείρησης, η εταιρεία σήμερα διακρίνεται για τη συνέπεια και τη φερεγγυότητά της, το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών μέσω των Δικτύων  Συνεργατών της, αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο, με τη σταθερή και συστηματική υλοποίηση προγραμμάτων Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Αναφερόμενος στον εορτασμό των 90 ετών, ο κ. Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, σχολίασε: «Από ιδρύσεώς της το 1928, ως ΦΟΙΝΙΞ τότε, έδωσε αμέτρητες «μάχες», από τις οποίες κάθε φορά έβγαινε πιο ισχυρή, πιο δυνατή και πιο σοφή. Σήμερα, ενσωματώνοντας στην κουλτούρα της την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός πολυεθνικού Ομίλου, η Goupama Ασφαλιστική “βλέπει” προς το μέλλον γεμάτη αισιοδοξία για τα όσα μπορεί να προσφέρει στον Έλληνα πολίτη, στον σκληρά εργαζόμενο, στον επιχειρηματία που ρισκάρει και εν γένει στην κοινωνία και την οικονομία.»

Με την εμπειρία των 90 ετών στην Ελληνική αγορά, το κύρος και την τεχνογνωσία του πολυεθνικού ομίλου, η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει τη δυναμική πορεία της, πιστή στις αξίες της, στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσει και να παρέχει αξιόπιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες.

 

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €135.57 εκατ. το 2016, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.    

 

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας με τα ΜΜΕ
Κωνσταντίνος Γκορτζής, Groupama Ασφαλιστική, 210 32 95 229, gortzisc(@)groupama.gr
Μαρίνα Λεωνιδοπούλου, Out of the Box , 210 687 7590, mleonidhopoulos(@)outofthebox.gr

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2023-2024!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.