Μέλη

Η νέα εποχή της Danone στην Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ      

                

Αθήνα 01/06/2022,

Η εταιρία Danone Nutricia Ελλάδος ανακοινώνει ότι, ακολουθώντας την παγκόσμια στρατηγική της εταιρίας, αναλαμβάνει την εμπορία και διανομή των Γαλακτοκομικών & Φυτικών προϊόντων της Danone σε Ελλάδα και Κύπρο, επιπλέον των προϊόντων βρεφικής και ειδικής διατροφής που ήδη διαχειρίζεται.

Η εταιρία Danone, προχώρησε σε μια παγκόσμια αναδιοργάνωση, επενδύοντας στις τοπικές αγορές και στην Ελλάδα, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση όλων των κατηγοριών και καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών και πελατών.

O κ. Σίμος Λουλούμαρης, Country Manager, της Danone Ελλάδος δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που συμμετέχουμε ως χώρα, στις παγκόσμιες αλλαγές που πραγματοποιεί η εταιρία Danone, μένοντας, περισσότερο από ποτέ, προσηλωμένοι στην αποστολή της εταιρίας να προσφέρει υγεία μέσω των προϊόντων της. Είναι μια ιστορική στιγμή καθώς είναι η πρώτη φορά που οι κατηγορίες της βρεφικής και ειδικής διατροφής ενηλίκων και των γαλακτοκομικών και φυτικών προϊόντων ενοποιούνται κάτω από μία εταιρεία στην Ελλάδα.»

Οι διαρθρωτικές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιουνίου σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 Η Danone με αφορμή αυτή την αλλαγή θα επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό δημιουργώντας περίπου 20 νέες θέσεις εργασίας στο τμήμα των πωλήσεων, του marketing, της εφοδιαστικής αλυσίδας, κλπ.

Ταυτόχρονα θα υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών της εταιρείας. Συγκεκριμένοι πελάτες λιανικής θα εξυπηρετούνται απευθείας από τη Danone Nutricia (εμπορική επωνυμία Numil Hellas), ενώ οι υπόλοιποι πελάτες θα συνεχίζουν να εξυπηρετούνται ως προς τα Γαλακτοκομικά και Φυτικά προϊόντα από τον τρέχοντα διανομέα (Leader S.A.).

Ακολουθώντας πιστά την αποστολή της εταιρίας να προσφέρει υγεία μέσω των προϊόντων της, η Danone, πλησιάζει όσο ποτέ τον καταναλωτή και τις ανάγκες του θέτοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών του και τη δημιουργία νέων, πιο βιώσιμων διατροφικών συνηθειών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σοφία Κανά

Communications Manager

sofia.kana@hkstrategies.com

D:  + 30 210 62 81 808

M: + 30 6973359840

 

Λίγα Λόγια για τη DANONE - NUTRICIA

H Danone είναι μια γαλλική πολυεθνική, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων. Με παρουσία σε 120 αγορές, διαθέτει πωλήσεις αξίας άνω των 24 δισ. ευρώ ετησίως.

Για έναν αιώνα, η Danone παραμένει πιστή στον αρχικό της σκοπό, να διαθέτει στην αγορά υγιεινά, νόστιμα προϊόντα προσαρμοσμένα στις διατροφικές ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών. Απαραίτητα γαλακτοκομικά και φυτικά προϊόντα, νερά, πρώιμη διατροφή και ιατρική διατροφή – όλες οι σειρές της μοιράζονται τον ίδιο στόχο: να προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των καταναλωτών σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Και ενώ η αποστολή της Danone είναι να παρέχει προϊόντα διατροφής στους ανθρώπους και να τους βοηθήσει να φροντίσουν την υγεία τους, δεν ξεχνά ποτέ ότι έχει να κάνει και με το να βοηθήσει τους καταναλωτές της να ζήσουν καλύτερες ζωές και να μοιραστούν την απόλαυσή τους με άλλους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Online Επετηρίδα 2021!

Ανακαλύψτε την!

Close

Online Επετηρίδα 2021!

Ανακαλύψτε την!

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.

Close

Ανακαλύψτε το Espace Privé!

Μια νέα δυνατότητα που θα διευκολύνει τη δικτύωσή σας με άλλα μέλη του Επιμελητηρίου μας.